Our Blog

Sensuell fotografering

Tillsammans lockar vi fram dina vackra sidor. En sensuell fotografering kan se ut på många sätt. Essensen är att ta fram gudinnan i dig. Fotograferingen kan ske i min studio, hemma miljö, hotellrum eller någonstans i vår underbara natur vid skog eller hav.

En perfekt present att ge sig själv eller till sin älskade.Vi är ju vackra , sexiga gudomliga varelser.

Read more →

Flowerbox skåne

Dessa otroligt vackra boxar med blommor kan man skicka till någon som behöver en omtanke eller helt enkelt visa uppskattning för någon . Jag hade blivit överlycklig om jag hade fått en sådan bukett levererad till mitt hem. Flowerbox Skåne gör det möjligt för oss att få uppleva denna skönhet. Och jag fick äran att fotografera. Kolla in deras Facebooksida eller hemsida som snart är uppe floweboxskane.se

Read more →

Blåsbubblor och underbara sandstränder

På stranden kan man leka fritt!!

Barnfotografering är fantastiskt roligt och samtidigt kan det vara väldigt knepigt också. Barn är ju bara sig själv . Det är det som gör dem så underbara. I det här fallet så blev tjejerna tokiga i blåsbubblorna och ville inte lägga ifrån sig dem, så det fick bli bubblor och bubblor

barnfotografering i höllviken
Read more →

Gravid vecka 25

En graviditet är något som verkligen bör förevigas. Jag rekommenderar att man genomför gravid fotografering någon gång mellan vecka 30 och 35. Fotograferingen sker antingen i min Studio i Höllviken eller i någon vacker naturlig miljö. Vi gjorde denna fotografering med vackra Josefina i samband med en familjefotografering.

Read more →

Magiskt kvällsljus

Härliga utomhus fotograferingar vid skog och hav i Höllviken. Kvällsljus är magiskt och så tacksamt att fotografera i . Här är bilder från min förra fotografering , underbara familjen Naters som dessutom väntar tillökning i familjen.

Lyckliga familje bilder som är fotograferade på Kämpingestranden och skogen intill. Ljuset är väldigt behagligt då det är kvällsljus
Read more →

Studio i Höllviken

Allting förändras ständigt. Ett fotografi bevarar minnet av en tid i vårt liv. Vad drömmer du om att föreviga? Jag har flyttat till Höllviken och har skog och hav intill mitt hus som är en perfekt miljö att fotografera i . Jag har även en studio i huset. Jag fotograferar allt som berör livet, familjeporträtt, gravida, nyfödda, morgongåva, bröllop, möhippor, studentfirande.

Read more →

On Assignment for “People Impact” I portrayed this naturally beautiful Woman. I photographed her a few years ago and I have to say that the camera stil Loves her.

Photo with Boel Lundell

Read more →