Our Blog

Julklapps tips….

Fint initiativ att samla sina syskon och komma in till studion , för att sedan överraska föräldrarna med en fin syskonbild att hänga på väggen. Perfekta julklappen!!!

Read more →

Julfotografering hemma hos…

Nu närmar sig snart julen och jag har börjat ta emot bokningar. Först ut hemma hos familjen Naters. Jag hittade underbara granar som är skapade av Såsom Sandra i Skegrie. Jag har en massa rolig jul rekvisita som jag ser fram emot att få använda på mina jul fotograferingar.

Read more →

Underbara höstfärger…

Familjen Ekberg var de lyckliga vinnarna i Vellinge Postens tävling och de vann en fotografering av mig. Dagen till ära kändes som en sen sommardag , varm och skön. Killarna hade massa spring i benen. Här är några av bilderna vi tog på Kämpingestranden.

syskon fotografering
Read more →

Uppdrag för 1st Eyebrows

Mod är kvinnan bakom 1st Eyebrows. Man välkomnas in i en mysig miljö och blir väl omhändertagen när man kommer in i hennes salong på Stora Nygatan i Malmö. Hon gör 6D ögonbrynstatuering som gör ett lyft för ansiktet. “Vacker dygnet Runt”
Read more →

Far & son

Den här bilden innehåller något alldeles extra. De tittar båda på kvinnan i deras liv . Far och son har samma nöjda och gulliga leende. Den här fotograferingen var en gåva av mormor som tyckte att det var dags för lite bilder till familje albumet. Den här bilden var dock inte en av de utvalda ur bild galleriet. Det är inte alltid lätt att välja mellan så många bilder , något jag gärna hjälper till med om man känner sig osäker. Jag slänger ofta in någon extra bild om där är någon bild som man inte får lov att missa ,givetvis utan extra kostnad.

Read more →

Sensuell fotografering

Tillsammans lockar vi fram dina vackra sidor. En sensuell fotografering kan se ut på många sätt. Essensen är att ta fram gudinnan i dig. Fotograferingen kan ske i min studio, hemma miljö, hotellrum eller någonstans i vår underbara natur vid skog eller hav.

En perfekt present att ge sig själv eller till sin älskade.Vi är ju vackra , sexiga gudomliga varelser.

Read more →

Flowerbox skåne

Dessa otroligt vackra boxar med blommor kan man skicka till någon som behöver en omtanke eller helt enkelt visa uppskattning för någon . Jag hade blivit överlycklig om jag hade fått en sådan bukett levererad till mitt hem. Flowerbox Skåne gör det möjligt för oss att få uppleva denna skönhet. Och jag fick äran att fotografera. Kolla in deras Facebooksida eller hemsida som snart är uppe floweboxskane.se

Read more →