Bröllopsfotograf Helsingborg & Lund

Inget bröllop är det andra likt. Det enda gemensamma är att det är en hyllning till kärleken. För mig är det är en ära att få dokumentera och föreviga denna speciella dag. Som bröllopsfotograf är det min uppgift att fånga atmosfären som innehåller så mycket kärlek och glädje. Jag vill med mina bilder skapa ett minne som symboliserar den kärleksfulla känslan som inträffar på bröllopsdagen, så att ni år efter kan minnas denna dag om och om igen.

För att jag ska kunna ge er precis det ni behöver, så träffas vi och planerar inför den stora dagen. Här går vi igenom vad ni tycker är viktigt och om ni har några specifika önskemål, så tar jag givetvis hänsyn till dem. Under själva dagen så vill jag låta magin som finns i luften bara sväva runt. Ni ska inte behöva tänka på att jag är där, som bröllopsfotograf vill jag fånga ögonblicken och inte iscensätta dem.

Jag finns tillgänglig som bröllopsfotograf i bland annat Helsingborg och Lund, men oavsett var ni befinner er så är jag gärna med och förevigar minnena från er stora dag. Här kan ni se lite bilder från olika bröllop som jag har fotograferat och finner ni det intressant så är ni hjärtligt välkomna att kontakta mig. Självklart är ni välkomna att kontakta mig om ni har några frågor.

Angelika Sliwinski Photography – Bröllopsfotograf i Helsingborg och Lund med omnejd.

Bröllopsfotograf Helsingborg Lund