Det här är jag

Jag älskar att se det vackra i allt och  fånga de ögonblick som varar för evigt.

Att se djupet är vad fotografi handlar om för mig. Det är ett fint sätt att stanna tiden, bevara minnen och dela små stunder med andra människor i alla livets olika skeenden.

Jag heter Angelika Sliwinski och  är en fotograf som jobbar lokalt och globalt. Med kameran som verktyg så erbjuder jag mina tjänster till allt och alla. Jag har en bakgrund i fotojournalistik och även inom konstutställningar. Fotografera är min stora passion i livet och när du vänder dig till mig så får du en engagerad fotograf med mångårig erfarenhet.

Min bas är i Höllviken med en studio i mitt hem, samt skog och hav utanför min dörr. Naturen här är väldigt magisk och  är väldigt tacksamt att fotografera i. Jag hoppas att ni kommer att uppskatta min samling av bilder som knyter samman jobb, resor , porträtt och alla underbara  bröllops stunder.

Varmt välkomna att kontakta mig